MELTEM BAYAZIT TEPELER İMZALI "SENİ HATIRLAYACAĞIM" İLE ZAMANDA BİR YOLCULUK

Seni Hatırlayacağım; her daim iyisiyle anımsanan bir yaşamın izlerini, birbiri ardında dizilen anıların arasından bulup çıkarıyor

Seni Hatırlayacağım; her daim iyisiyle anımsanan bir yaşamın izlerini, birbiri ardında dizilen anıların arasından bulup çıkarıyor. Meltem Bayazıt Tepeler imzalı eserde, İstanbul’un; özlenen ve hafızadaki yeri, kokusu kadar hiç değişmeyen kesitlerine, kentleri aşan bir iç gezintiye çıkaran şiirlerde okurun da dâhil olacağı bir serüven gizli.

Şairin, sanat ve şiirle geçen yaşamındaki en büyük desteği olan babasına adanan ve aslında onun itkisiyle dile gelen Seni Hatırlayacağım; bir yaz akşamında, aynı masanın etrafında buluşan dostlar kadar gerçek. Hafızanın ve hatıranın aslında aynı yerden geldiğini anlatan bu şiirlerde kendinizden bulacağınız her parça geçmişin en güzel anlarından çıkıp geliyor. Meltem Bayazıt Tepeler Seni Hatırlayacağım’da; şiirlerini, şiirsel yazılarını ve şiir tadında aforizmalarını bir araya getiriyor. 

Seni hatırlayacağım

Rüzgârda dağılan gri saçlarını

Uzaklara bakan derin bakışlarını

Şiirlerini hatırlayacağım

Dudaklarından dökülen mısraları

Kimi düşünerek okurdun

Hiç soramadım

Belki de bir hayaldi uzaklarda aradığın...

Martıları severdin

Hatırlayacağım…

Tek tek resmederdin tablolarında

Çıkarken son yolculuğuna

Onlar uğurladı seni

Çığlık çığlığa…

1984 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi’nden ve 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Meltem Bayazıt Tepeler, 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde master programını tamamladıktan sonra aynı üniversitede 5 yıl doktora öğrencisi ve araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1995 yılında kurduğu KM Events ile etkinlik, düğün ve davet sektöründe pek çok önemli uluslararası projeye imza attı. İstanbul’un büyülü renklerini, yaşamında iz bırakan tüm anları masalsı bir dilde anlatan Seni Hatırlayacağım, Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanarak okurla buluşuyor.