Doğal Maden Suyu Limon C Plus ile enerjiye doyacaksınız

Havalar nasıl olursa olsun Limon C Plus'ınız yanınızda olsun Doğal maden suyu ile limonun zengin aromasının tek şişede buluştuğu Avşar Limon C Plus, enerjinizi yükseltirken lezzete doyuruyor

Havalar nasıl olursa olsun Limon C Plus’ınız yanınızda olsun

Doğal maden suyu ile limonun zengin aromasının tek şişede buluştuğu Avşar Limon C Plus, enerjinizi yükseltirken lezzete doyuruyor. Limon C Plus, içerdiği C vitamini ile bağışıklık sisteminizi güçlendirerek vücut direncinizi artırıyor.

Sağlığın başkenti Afyonkarahisar’ın yer altı zenginliklerinden sofralarımıza ulaşan Avşar Maden Suyu, meyve aromalı tatlarıyla her öğüne eşlik ediyor. Eşlik ettiği tüm yemekleri birer ziyafete dönüştüren Limon C Plus, kış aylarına hazırlandığımız şu günlerde C vitaminini maden suyuyla birleştirerek yaklaşan soğuk havalara karşı güçlü bir kalkan görevi görüyor.

Avşar Doğal Maden Suyu Limon C Plus ile enerjiye doyacaksınız

Enfes tadıyla her anınıza keyif katan Limon C Plus, limonun o harika tadını yudumlarken c vitaminiyle gelen enerjiyi üst düzeyde hissetmenizi sağlıyor. Limon C Plus, mineral maddeler ile hazmı kolaylaştırmanın ötesinde gün içerisinde kaybedilen değerlerin geri kazanımını da destekliyor. Limon C Plus’ın mineral içeriğinde bulunan yüksek orandaki potasyum ise vücudun sıvı-elektrolit dengesini ideal hale getiriyor.  

Avşar Limon C Plus; tekli, 6’lı ve 24’lü paketlerde satışa sunuluyor.

Avşar Doğal Maden Suyu Hakkında:

Avşar Maden Suyu, Şuayp Demirel tarafından 2015 yılında kuruldu. Bugün; Afyonkarahisar, İscehisar ilçesinde 2009 yılından itibaren yapılan AR-GE çalışmaları sonucu 2015 yılında devreye alınan toplam 330.000 m² alan üzerine 10.000 m² kapalı alanda hizmet veriyor. AVŞAR Markası, ismini AVŞAR Bölgesi ve AVŞAR Deresi’nden alıyor. Saatte 50.000 şişe dolum yapabilen son teknolojik üretim parkuruyla Avşar; ürünlerini 6’lı ve 24’lü ambalajlarda Türkiye’nin her yerine servis ediyor. Avşar Maden Suyu aynı zamanda ürünlerini Kosova, Makedonya, Hollanda, Yunanistan, Irak, Suriye, Libya, Lübnan ve Filistin olmak üzere toplam 25 ülkeye ihraç ediyor.