THY'den Emekli Mıhlı Mahallesi Muhtar Adayının Taahhütnamesi

Ben THY'den Emekli Zeynep Gülperi Sonerman muhtar seçildiğim takdirde haftada bir gün, Mıhlı Mahallesi'nde ücretsiz olarak halka açık Çin tıbbı dersleri verilecektir.

Kıymetli Mıhlı Mahallemizin Sakinleri!

Mıhlı Mahallesi sakinlerinin beden ve ruh sağlığına katkı amacıyla verilmesi sağlanacak olan Çin Tıbbı dersleri, muhtarlığım tarafından sizlere ücretsiz olarak ulaştırılacaktır. 

Edremit Körfezi Tai Chi ustası sayın Mehmet Nesimi Yılmaz hocamla yaptığım anlaşma hayata geçecektir. Alt ve üst yapı bakımlarının, düzenli yapılaşma ve temiz çevre düzenlemerinin yanı sıra sağlıklı ve huzur dolu günlere kavuşmanız için ÜCRETSİZ olarak, rehabilitasyon ve terapi çalışmaları olarak bilinen Çin Tıbbı’na ait Tai Chi sanatıyla, tanışarak keyifli zamanlar geçireceksiniz.

Bu bizim sözümüzdür. 

'Degerli Hocam Mehmet Nesimi Yılmaz’a en derin saygılarımla…

 

MUHTAR ADAYINIZ KİM?

Adım Gülperi Sonerman, 2004 senesinden beri Cennetim Küçükkuyu’da yaşıyorum. THY’da 24 sene uçup kendi isteğimle emekli oldum. 

2006-2008 yıllarında Küçükkuyu Yardımlaşma Derneği’nde görev alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştık .

2010-2012 yıllarında tüm Türkiye genelinde tarafıma gönderilen  kurumus meyva çekirdeklerini doğaya dönüştürmek adına o yılların Havran Kaymakamı sayın Fatih Genel'in desteğiyle meyva çekirdeklerini doğaya geri ektik.

Ayrıca yürüyüş grupları ile kalan meyva çekirdeklerini dağ ve toprakla buluşturduk.

Bu nedenle Türkiye genelinde ÇETKODER'in özel ödülüne layık görüldüm. 

Küçükkuyu Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanlığı görevinde 5 başarılı kızlarımaza burs sağladık. Çocuklarımızı kitap fuarına götürdük.

Gelin! Bir ilke birlikte imza atalım…

Zeynep Gülperi SONERMAN

Mutlu sonla biten öykülere meraklı biriyseniz elinizi uzatın bana; çünkü Küçükkuyu’nun MIHLI KADIN MUHTAR ADAYI olarak, cesaretle, beceriyle, kadın vizyonuyla geliyorum.

Birleştirmek, iyileştirmek, uzun yıllardır gözlemlediğim eksikleri elbirliği ile tamamlamak için geliyoruz!

İşimiz çok. Ancak kendime güveniyorum.

Mıhlı için çok gerekli olan Kadınlarımız için, üretici ve tüketicileri korumak amacıyla Kadın Kooperatifi’nin kurulması için yapılması gereken tüm çalışmaları yerine getirmek amaciyla geliyoruz!

Doğayı canlandırmak, meyva çekirdekleri ile yeni alanlar oluşturmak “Yaz aylarında yediğimiz tüm meyvaların çekirdeklerini muhtarlık kanalı toplayarak, yürüyüş grupları vasıtası ile doğaya tekrar kazandırmak.”

Her eve bir Zeytin fidesi dikilmesini sağlamak, Geri dönüşüm malzemeleri cam, şişe, kağıt malzemesi kullanarak başarılı çocuklara burs vermek, sokak hayvanlarina mama sağlamak,

Her Temmuz ayında kullanılmayan kıyafet, takı vb esya ve kitapları değerlendirerek düzenlenecek kermeslerde ek gelir sağlamak.

Yine çocuklar, yine sokak hayvanları ve yine ihtiyaç sahiplerine elde edilen geliri ulaştırmak için geliyoruz.

Çocukların, gençlerin, yaşlıların seslerine kulak vererek Mıhlı Mahallemizi daha yaşanabilir hale getirmek.

Gözlemlediğim kadarıyla “engellilerin sesi olarak yazıyorum. Bbu sesler benden ve belediyeden yardım istiyor!

Çünkü engelliler hayata katılmak istiyor. Tretuvarlar çok yüksek!Alt geçitleri kullanamıyoruz!

İnemiyoruz, çıkamıyoruz, gecitlerde rampa istiyoruz. Çünkü karşıya geçemiyoruz.

Her iki taraf için Mıhlı Mahallesi’nde gerekli yerlere rampa istiyoruz! 

Bizi dikkate alın. Yapılacak tüm bu çalışmalar için bize yol gösterin. El birliğiyle çözelim.

Ve unutmadan altını çizerek belirtiyorum ki; "Hepimiz birer engelli adayıyız.”

Bu çalışmalara  destek vermek için geliyoruz.

Ciddiyetle üzerinde durduğumuz deprem toplanma yerlerini oluşturmak. Bu yerleri Mıhlı Mahallesi’nde yaşayan sakinlerin bilgisine sunmak, AFAT Ekibi’ni Mıhlı Mahallesi için oluşturarak her an çalışır hale getirmek için geliyoruz!

Bu arada emekli doktor, hemşire sayısını belirleyerek bu kadar acil bir durumda onlara ulaşmak, yardımlarını almak, mahallemizde yaşayanların kan gruplarının ivedilikle belirlenmesi, acil durumlarda ihtiyaç sahiplerine ulaşılmasını sağlamak  için geliyoruz!

Tüm sokak hayvanları için su ve beslenme odakları oluşturmak ve mahallemizde kısırlaştırma  çalışmalarını tamamlamak için geliyoruz!

Mıhlı ve diğer mahallelerimiz için cok önemli olan (yaş ortalamasını düşünürsek...) Hastane bölgesi olan Ayvacık, Ezine, Çanakkale iline belediye otobüsü sağlamak için belediyemizle gerekli iş birliğine varmak için geliyoruz! 

7/24 hizmet için ALO MUHTAR  HATTI kuruyoruz.

Muhtarlık seçimini kazandığımda Mıhlı Mahallesi’nde yaşayanlara ATA TOHUMU dagitilacaktır.

Sonuc olarak; Değişim, yenilik, Gereklilik  için  

31 MART’TA SANDIK BAŞINA GİDEREK OYUMUZU KULLANARAK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRELİM!