Gümüşpınar Muhtar adayı Cihat Çiçek, "Koltuk için değil, hizmet için adayım"

Seçim atmosferine girildiği şu günlerde, yerel yönetimler için adayların çalışmaları da devam ediyor. Muhtar adayları da sahaya inerek çalışmalarına başladılar, Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Muhtar adayı Cihat Çiçek, yine aynı mahallede rakip olarak aday olanları teker teker ziyaret ederek başarı diledi.

Kartal’da yerel seçimler oldukça çekişmeli ve heyecanlı günlere namzet olarak sürerken, hem belediye başkanlığında hem belediye meclis üyeliğinde hem de muhtarlık seçimine kadar uzanarak oldukça geniş bir yelpazede seçimlerin hissedilmesine ve büyük bir demokrasi şölenine dönüşmesine, oldukça renkli görüntülerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

Kartal’ın geçmiş dönemlerinden de yakından tanıdığımız bu durum, tatlı rekabetlerin yaşanmasının yanı sıra örnek alınacak görseller sunuyor.

Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Muhtar adayı Cihat Çiçek, bölgesinde STK’larda yıllardır çeşitli şekillerde ulaştığı hemşerilerine bu kez Muhtar olarak hizmet verebilmek adına elini taşın altına koyarak adaylığını açıkladı.

Aslen Erzurumlu olan 35 yıldır Kartal’da ikamet eden Cihat Çiçek, Soğanlık Kültür Merkezi’nde düzenlediği bir etkinlikle muhtar adaylığını açıklarken, ekip çalışmasına verdiği önem gereği birlikte görev yapacağı azaları ile Gümüşpınar mahalle sakinlerinin karşısına çıkarak, mahallesi için gördüğü eksikler ile yapacağı projelerin harmanlandığı bir sunum yaptı. Seçimlerde hepimiz birbirimize rakip olabiliriz. Ancak, bizler aynı mahallede yaşayan insanlarız. Seçim bittikten sonra rakip olmamız orada biter. Dostluk kazansın ifadelerini kullandı.

 

Cihat Çiçek, STK’lar ile geçmişte ne denli ciddi işler yaptığını gözler önüne sererken, yeni alacağı görevde de ise zirveye taşıyacağının sinyallerini de vermiş oldu.